Restaurant & Barer

På d'Angleterre er den nyrenoverede restaurant, Marchal, indrettet med henblik på at være den ultimative destination for en aften ude. Smukke tekstiler og kvalitetsrige materialer, som tykke tæpper, træ og lakering, giver et eksklusivt og stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt og strækker sig igennem de forskellige afsnit som Marchal er delt op, så som morgenmadsrestauranten, vinrummet, terrassegangen og baren, mens vi serverer for forretningsmanden eller kvinden, den rejsende, de forelskede, trendsetterne og de sofistikerede.

Marchal fik en Michelin-stjerne i marts 2014. D'Angleterres første, men Køkkenchef, Ronny Emborgs, anden, som han fik for sit arbejde på den københavnske restaurant, AOC. Kreativitet, kvalitet og æstetik er bærende elementer i hans ambitiøse køkken, som er inspireret af det nordiske og franske køkken.

D'Angleterre inviterer også indenfor på Balthazar Champagnebar, hvor der serveres mere end 160 forskellige slags champagne og champagnecocktails, såvel som klassiske cocktails.

7