Om Hotel d’Angleterre

Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har gennemgået en forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais. Hotellets historie og stil komplementeres med nye og intuitive servicetilbud, der taler til tidens raffinerede rejsende.

Det nye Hotel d’Angleterre
Inspireret af stedets traditioner og med et lyst og elegant udtryk, er d’Angleterre blevet genrejst, som en ny og unik oplevelse i byens hjerte. Hver kvadratmeter er blevet gennemrenoveret i en klassisk stil med et moderne strøg, der afspejler stedets historie som et af verdens første luksushoteller, og samtidigt tilbyder det seneste indenfor den teknologiske udvikling. Særligt udvalgte medarbejdere med international baggrund tilbyder opmærksom, intuitiv og imødekommende service, der skræddersyes efter individuelle ønsker.

De rummelige og elegant udsmykkede suiter og værelser, fra 35 – 250 m2, er individuelt indrettede, så de tilbyder stilrene, komfortable miljøer.

 

250 års historie
I mere end et kvart årtusinde har d’Angleterre ligget på Kongens Nytorv i hjertet af København. Hotellet har dannet ramme om legendariske politiske og nationale begivenheder op igennem Danmarks historie.

Hotel d’Angleterre er resultatet af en kærlighedsaffære mellem to unge mennesker. I midten af 1700 tallet, forelskede Jean Marchal, tjener ved det danske hof, og Maria Coppy, datter af hoffets køkkenchef, sig. Maria var kendt for sine talenter i køkkenet og Jean vidste alt om hvordan man serverede for de privilegerede. Sammen etablerede hr. og fru Marchal en restaurant på Kongens Nytorv i 1755. Det er her d’Angleterres historie begynder.

Det var på d’Angleterre, at den danske politiker og teolog, Ditlev Gothard Monrad, præsenterede sit udkast til en ny forfatning for datidens lovgivere den 5. juni 1849. Hotellet har derudover fungeret som hovedkvarter for generaler og officerer, samt som asyl for krigsflygtninge ved flere lejligheder.

Hotel d’Angleterre har også overlevet en omfattende brand, hvilket blev anledningen til en gennemgribende ændring af hotellets arkitektur. Branden var samtidigt desværre skyld i, at uerstattelig information, som fx hotellets gæstebøger, gik tabt.

Hotel d’Angleterres identitet er blevet båret igennem mere end 250 års historie af grundlæggeren Jean Marchal og hans efterfølgere, med talent og sans for at yde service, gæstfrihed og komfort af højeste klasse. Det er denne tradition, der udgør det fundament som d’Angleterre er bygget på.

 

Værelser & Suiter
Hver af de 90 rummelige og elegant indrettede værelser og suiter, står komplet renoverede i 2013. Moderne strøg komplimenterer det traditionelle, elegante design til perfektion og til ethvert besøg, hvad enten det er forretning eller fornøjelse. Vi tilbyder bl.a. store badeværelser, individuel klimakontrol på værelset og den seneste teknologi indenfor underholdning med mulighed for tilslutning af egne elektroniske enheder.  På mange af vores værelser og suiter kan vi tilbyde balkoner.

 

Concierge
Fra det øjeblik de reserverer Deres værelse eller suite på hotellet, står vores dygtige concierge til Deres rådighed. Conciergen vil assistere Dem i at skræddersy Deres ophold på hotellet, hvorvidt det drejer sig om teaterbilletter, en ”personal shopper”, tee tid på en af Danmarks bedste golfbaner, el. lign.

 

Pakker
For yderligere information vedr. pakker, venligst kontakt info@dangleterre.dk eller +45 3312 0095

 

Room service
Vores 24-timers Room Service kan tilbyde alt fra morgenmad til en gourmetmiddag eller lettere retter, bragt til Deres værelse eller suite.  Room service kan selvfølgelig håndtere ethvert ønske De måtte have vedrørende specielle ønsker (diæt, allergi, kolesterol, diabetes, osv.).

 

Trådløst internet
Alle hotelgæster tilbydes gratis trådløst internet på hele hotellet, og der forefindes ligeledes internet forbindelse via kabel på alle værelser og i alle mødelokaler.

 

Grøn profil
Et væsentligt led i at styrke Hotel d´Angleterres miljøprofil har været installering af fjernkøling leveret fra Københavns Energis store fjernkølingscentral i Adelgade i indre København.

Med udskiftningen af de gamle uisolerede vinduer til topisolerede trelagsvinduer og etablering af et helt nyt tag er hele hotellet blevet tættere. Desuden er der monteret markiser, som automatisk foldes ud mod Kongens Nytorv, når solen skinner. Det betyder, at man ikke er nødt til at nedkøle på samme måde, som man gjorde tidligere.

I køkkenet på Hotel d´Angleterre er der tre 1.500 liters biotanke, som konverterer al madaffald til biogas og formindsker hotellets CO2 udslip med 11 ton om året, svarende til 26.500 kWt.

I forbindelse med den fuldkomne genopbygning af hotellet er der installeret forskelligt måleudstyr, bl.a. for at måle køkkenafdelingens individuelle forbrug af gas og el samt hvert enkelt hotelværelses elforbrug. Der er også installeret sensorer på kontorerne og på alle hotelgange, som tænder og slukker automatisk alt efter om, der er personer i rummene.

7