Juridisk politik

Denne hjemmeside er ejet og drevet af Hotel d’Angleterre, og denne politik vedrører alle hjemmesider ejet, drevet, kontrolleret eller på anden associeret med Hotel d’Angleterre. Denne politik vedrører ikke information samlet på andre hjemmesider der linker til vores hjemmeside.

Denne hjemmeside er ejet og drevet af Hotel d’Angleterre, og denne politik vedrører alle hjemmesider ejet, drevet, kontrolleret eller på anden associeret med Hotel d’Angleterre. Denne politik vedrører ikke information samlet på andre hjemmesider der linker til vores hjemmeside.

Vi forbeholder os retten til, til enhver tid at ændre indholdet i vores ”privatpolitik” blot ved at informere om det på vores hjemmeside, og ændringen vil være gældende fra det øjeblik den er at finde på hjemmesiden. Endvidere forbeholder vi os retten til at indbefatte de informationer vi har om Dem, og de informationer vi vil få om Dem i fremtiden, i forbindelse med vores ændringer af vores ”privatpolitik”. Vi anbefaler Dem at kontrollere vores ”privatpolitik” på vores hjemmeside ofte, så at De kender vores nuværende politik. Ved fortsat brug af vores hjemmeside, accepterer De vores ændringer af vores ”privat” politik.

Venligst vær opmærksom på at denne ”privatpolitik” kun vedrører Hotel d’Angleterres hjemmeside og brug af informationen, og vedrører ikke nogen information De giver os på nogen anden måde, f.eks. pr. telefon, via e-mail eller pr. post.

Formålet med vores hjemmeside er at videregive information vedr. individuelle interesser, og på samme tid at beskytte Deres privatliv. Den følgende ”privatpolitik” beskriver den information vi samler, hvordan vi bruger den og hvilke rettigheder De har. Ved brug af denne hjemmeside accepterer De vores betingelser vedr. denne ”privatpolitik”. Såfremt De ikke kan acceptere disse betingelser, venligst undlad at bruge denne hjemmeside.

Hotel d’Angleterre indsamler personlig information om Dem, fra Deres besøg på vores hjemmeside (hvilket kan inkludere Deres navn, adresse, telefonnummer, mobil nummer, e-mail adresse, hjemme adresse, virksomheds adresse, kreditkort detaljer og andre personlige præferencer såsom foretrukne mærker, ønskeliste og andre produkter services købt via vores hjemmeside.) På baggrund af brugen af følgende, kan de blive kontaktet enten fysisk eller via e-mail af en af vores medarbejdere eller tilknyttede samarbejdspartnere:

- Abonnerer på vores nyhedsbrev eller anden korrespondance

- Abonnerer på en trykt udgave af vores magasin

- Udfylder en forespørgsel, registrering, undersøgelse, ansøgning eller deltager i en meningsmåling eller lign.

- Forespørger på information på et produkt eller en service fra os eller en af vore samarbejdspartnere, leverandører eller agenter

- Hvis de sender noget materiale til/via denne hjemmeside

- Forespørger på materiale eller information fra Hotel d’Angleterre per e-mail, telefon, telefax eller post

Denne hjemmeside kan i nogle tilfælde tilbyde specialtilbud eller konkurrencer, der kan være sponsoreret af samarbejdspartnere evt. i samarbejde med os. I disse tilfælde kan vi overdrage Deres information til disse samarbejdspartnere, information som De frivilligt har indtastet på vores hjemmeside. Hotel d’Angleterre har ingen kontrol over vores samarbejdspartners brug af denne information. Vær sikker på at gennemgå ”privat” politikken for vores samarbejdspartnere, og venligst kontakt dem direkte såfremt De har spørgsmål, da de måske har en ”privat” politik der er anderledes fra vores.

 

Denne hjemmeside indsamler ligeledes ikke-personlig identificerbart materiale fra Deres web browser, for at fastlægge aggregerede trends og brugs statistikker (såsom, men ikke begrænset af: antallet af besøg på hjemmesiden, tiden brugt på hjemmesiden, browser type og version og hvilke sider der er besøgt og forespurgt på), til brug for administration af hjemmesiden samt indsamling af aggregeret information omkring brugen af vores hjemmeside. Dette ikke-personlig identificerbare materiale der bliver indsamlet, vil ikke tillade individuel identifikation, hvilket betyder at De vil forblive anonym. Personlig identificerbar information bliver opsamlet såfremt De giver tilladelse til dette på vores hjemmeside, eller ved et tidligere eller gentagne besøg på vores hjemmeside, og såfremt vi kan linke Deres IP adresse mellem Deeres nuværende besøg og et tidligere besøg på vores hjemmeside.

 

Hotel d’Angleterre vil også samarbejde med samarbejdspartnere der tilbyder sporings- og data indsamlings teknologi, til brug i forbindelse med:

 

- Banner reklame på vores hjemmeside

- Levere og spore e-mail kommunikation

- Behandle reservationer/indkøb foretaget på vores hjemmeside

- Udføre print- og digitale abonnementer

 

Disse samarbejdspartnere kan indsamle information om Dem og Deres besøg på vores hjemmeside. De kan fravælge at dele Deres personlige information med os, men såfremt De fravælger dette, er der desværre visse dele af vores hjemmeside De ikke kan benytte.

 

Brug af information

Vi kan bruge den information vi indsamler til følgende:

 

- Forbedre brugeroplevelsen, levere mere relevant indhold og information, skræddersy og/eller personliggøre kommunikation, forbedre tiden på upload af hjemmesiden, levere mere relevant reklame og salgsfremmende aktiviteter, udvikle nye produkter og hjemmeside og forbedring af navigation og brugervenlighed på hjemmesiden generelt

- Sende Dem relevant salgsfremmende materiale

- Levere persondata til relevante samarbejdspartnere

- Besvare gæsteforespørgsler

- Kommunikere med Dem vedr. Deres abonnementer og generel kontoinformation

- Kommunikere med Dem vedr. vores services, event, produkter og andre salgsfremmende aktiviteter

- Forbedring af vores service

- Spore Deres besøg på og brug af hjemmesiden

- Administrere indhold, markedsføring, undersøgelser og andre detaljer på hjemmesiden

- Levere teknisk support til Dem

- Foretage enhver anden legitim handling, undtagen de tidligere beskrevet som ikke-gyldige i vores betingelser

Spørgsmål og feedback

 

Vi sætter stor pris på Deres spørgsmål og kommentarer vedr. vores ”privatpolitik”, og såfremt De gerne vil dele dem med os kan De kontakte os på:

 

Hotel d’Angleterre

Kgs. Nytorv 34

DK – 1050 København K.

Tlf. +4533120095

E-mail: info@dangleterre.dk

7